Innehåll

Översjön

På Järfälla och Sollen­tuna kommuns fiske­vatten i Översjön får du fiska året om, men endast om du är medlem i någon av kommunens fiske­klubbar eller om du löser ett dagfiske­kort.

Obs! Du får inte fiska från båt, eftersom detta är förbjudet enligt reservats­föreskrifterna för Järva­fältet.

Fiskekarta

Se en fiskekarta över Översjön Pdf, 6.4 MB.

Dagfiske­kort i Översjön

Du som vill fiska men inte vill bli medlem i någon fiskeklubb kan lösa ett dagfiske­kort, som då gäller i 24 timmar. Kortet kostar 30 kr och kan köpas hos:

Molnsättra och Bredgård

Molnsättra och Bredgården är privat­ägt, enskilt vatten. På den västra delen av Moln­sättras vatten får du inte fiska över­huvudtaget. På övrig del gäller samma regler som på Järfälla kommuns vatten. På Bredgårdens fiske­vatten får du fiska på vintern om du är medlem i någon av fiske­klubbarna eller om du löst ett dag­fiskekort.

Getholmen

Observera också att ön Getholmen mitt i sjön är ett fågelskydds­område. Här får du inte gå iland mellan 15 april och 30 juni.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp