Gå direkt till sidans innehåll
Kille sjunger

Christoffer Skalleberg, vinnare i Järfällafinalen, Funkisfestivalen 2021.

Funkis­festivalen

Nu är det dags att anmäla sig till Funkisfestivalen

Anmäl dig till Järfällas uttagningstävling till Funkisfestivalen. Sista datum för din anmälan är 31 oktober. Behöver du hjälp med inspelningen eller har frågor innan du skickar in ditt bidrag kontakta Anders Cederin eller Therése Åberg.

E-post: anders.cederin@jarfalla.se eller therese.aberg@jarfalla.se

Audition

Vill du i stället söka till Funkisfestivalen via en audition så kontakta ”Ställets” Annika Sörqvist via mejl på annika.sorqvist@jarfalla.se senast fredagen den 8 oktober. Audition kommer att hållas den 18 oktober på Funkisträffen i Viksjö.

Järfällafinalen 2022

En jury väljer ut bidrag till Järfällas delfinal i Funkisfestivalen. Delfinalen hålls söndagen den 30 januari 2022 på Järfälla kulturscen, Mälarvägen 2 i Jakobsberg.

Funkisfestivalen - finalen 2021 vanns av Linköping

Vinnare av Järfällas final i Funkisfestivalen blev Christoffer Skalleberg med låten Semester av Arvingarna. Christoffer utsågs den 25 februari till vinnare i Järfällas final och gick därmed vidare till den stora finalen. Funkisfestivalen själva finalen ägde rum i augusti. Vinnare blev Anna och Cilla från Linköping som sjöng Victor Leksells låt "Svag".

Om musiktävlingen Funkisfestivalen

Funkisfestivalen är en musiktävling för personer med funktionsnedsättning, som är inskrivna under LSS och som är minst 15 år. Järfälla Funkisfestival arrangeras av Föreningen Funkisglädje och Järfälla kommun.
För att kunna medverka måste du bo, jobba eller gå i skolan i Järfälla.

Se Funkisglädjes hemsida för mer information

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp