Gå direkt till sidans innehåll

Cykelutmaningen

Tack till alla som deltog i cykelutmaningen!

Nu är cykelutmaningen avslutad, stort tack till alla er som deltog! Vi är otroligt glada över det stora intresset och kan nu meddela att vi sammanställt alla inkomna mejl. Totalt har 275 personer tagit fem eller fler kontroller. Bra jobbat! Ni som klarat utmaningen kan hämta er goodiebag från och med måndagen den 27 september till och med den 5 november 2021 i servicecenters besökslokal. Kom ihåg att tänka på att hålla avstånd och att följa de riktlinjer som finns i besökslokalen för er och personalens säkerhet.

Vad finns i goodiebagen?

  • En reflexväst
  • Ett sadelskydd
  • Ett lagningskit
  • Cykelkarta
  • Ett exemplar av "Järfällas naturpärlor"
  • Lite godis

Därför genomför vi cykelutmaningen

Syftet med tävlingen är att få fler Järfällabor att cykla. Att cykla är bra för både den fysiska och mentala hälsan. Det är också ett utmärkt sätt att transportera sig med en minimal negativ påverkan på miljön och klimatet.

Vi arbetar ständigt för att förbättra förutsättningarna för Järfällas cyklister. Under de tre senaste åren har vi byggt över 15 kilometer med nya cykelvägar i Järfälla.

Allt fler cyklar i Järfälla. Mellan 2017 och 2020 ökade antalet cykelresor i Järfälla med 29 % och vi har självklart ett mål om att ökningen ska fortsätta under kommande år.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp