Innehåll

Bli en av årets vintercyklister

Vi ger 50 Järfällabor det de behöver för att ta sig fram med cykel under vintern!

Just nu pågår årets vintercyklingsprojekt. Vi vill uppmuntra Järfällabor att testa ett nytt sätt att ta sig fram under vintern. Vintercyklingsprojektet är också viktigt för att underhålla och utveckla Järfällas cykelvägar.

Du som antar utmaningen får...

  • Nya dubbdäck inklusive montering.
  • Goodie bag.
  • Inspiration och hjälp att komma igång.
  • Utbyt erfarenheter och få tips från andra vintercyklister.
  • Ett antal vintercyklister får dessutom möjligheten att testa på att kombinationsresa med cykel och kollektivtrafik. Du får ett SL-månadskort och om du önskar kan du kostnadsfritt parkera din cykel i ett cykelgarage eller en cykelbox.

Cykelgarage

Finns i Jakobsberg och Barkarby i anslutning till respektive pendeltågsstation.

Cykelboxar

Finns i Jakobsberg och Barkarby i anslutning till respektive pendeltågsstation. Gäller i mån av plats. För närvarande finns lediga boxar i Barkarby. Cykelboxarna i Kallhäll förväntas tillgängliga i januari.

Anmälan till årets vintercykling

Anmälan är tyvärr stängd. Du är varmt välkommen att ansöka nästa år!

Urval och platser

Projektet har plats för 50 vintercyklister. Järfälla kommun strävar efter att skapa en så bred grupp av cyklister som möjligt. Gruppurvalet baseras utifrån resvanor, ålder, kön, sysselsättning, cykelerfarenhet, stadsdel och avstånd till jobb eller skola.

Kontakt

Om du har frågor om projektet är du välkommen att kontakta vintercyklist@jarfalla.se

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp