Innehåll

Vintercykling

Vi ger 20 Järfällabor det dem behöver för att ta sig fram med cykel under vintern. Anmälan är stängd för i år och vi kommer inom kort att meddela vilka som är årets vintercyklister.

Att vintercykla är både miljövänligt och bra för plånboken. En viktig anledning till vårt vintercyklingsprojeket är också för att på ett bättre sätt underhålla och utveckla Järfällas cykelvägar.

Du som antar utmaningen får...

  • Nya dubbdäck inklusive montering.
  • Reflexväst
  • Startkit med tillbehör
  • Utbyt erfarenheter och få tips från andra vintercyklister.

Urval och platser

Projektet har plats för 20 vintercyklister. Järfälla kommun strävar efter att skapa en så bred grupp av cyklister som möjligt. Gruppurvalet baseras utifrån resvanor, ålder, kön, sysselsättning, cykelerfarenhet, stadsdel och avstånd till jobb eller skola.

Kontakt

Om du har frågor om projektet är du välkommen att kontakta vintercyklist@jarfalla.se

Parkeringsalternativ

Cykelgarage

Finns i Jakobsberg och Barkarby i anslutning till respektive pendeltågsstation.

Cykelboxar

Finns i Jakobsberg och Barkarby i anslutning till respektive pendeltågsstation. Gäller i mån av plats. För närvarande finns lediga boxar i Barkarby. Cykelboxarna i Kallhäll förväntas tillgängliga i januari.

Läs mer på vår sida om cykelparkering

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp