Grönt kort med texten Vi behöver dig! i gul text.

Vi som jobbar här erbjuder välfärd med kvalitet och när befolkningen växer är det fler som behöver vår service och våra tjänster.

De kommande åren utvecklar vi verksam­heterna och tänker nytt samtidigt som vi arbetar på med expansionen. Våra invånare är nöjda idag och vi har högt ställda mål framöver.

Vi bygger en stad – vill du vara med och forma den?

I Järfälla står vi inför vårt livs resa. Våra stadsdelar växer så det knakar, tunnel­banan byggs ut och ytterligare 30 000 människor kommer att bli Järfällabor inom några år.

Det innebär fler bostäder, parker, gator och torg som ska planeras och byggas, fler barn i skolan och fler äldre som behöver stöd och service. Nu söker vi fler kompetenta medarbetare som vill växa tillsammans med oss!

Järfälla kommun har nordvästra Stockholms mest spännande läge och växer snabbt. Här byggs bostäder för hela Stockholms­regionen och inom femton år har Järfälla vuxit från dagens 75 000 invånare till minst 120 000. Då finns tunnelbana, pendel­tåg och en komplett ny stad med restauranger, butiker, kultur och service inom gång- och cykel­avstånd i Barkarby.