Vakansen - Vård och omsorgs vikarie­förmedling

Vakansen är Vård och omsorgs egen bemannings­enhet som tillgodoser behovet av kort­tids­vikarier alla tider på dygnet.

För att täcka bemannings­behoven anställer Vakansen kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verk­samheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är från­varande.

Verksamheter som Vakansen bemannar är hem­tjänsten, äldre­boenden, personlig assistans, daglig verksamhet samt grupp- och service­bostäder inom LSS och SoL.

Att arbeta som timvikarie hos Vakansen innebär att vid behov arbeta inom Vård och omsorgs olika enheter. Arbets­tiderna varierar, mesta­dels är det dock dag- och kvällstider under vardagar och helger.

Eftersom vikarier från Vakansen arbetar vid behov kan vi inte erbjuda ett visst antal timmar eller ett fast schema. Oftast hör vi av oss angående ett arbetspass dagen innan eller samma dag som passet påbörjas.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker tidigare har arbetat inom vården eller att du har erfarenhet av liknande uppgifter. Utbildning inom vård och omsorg är merit­erande. Arbetet kräver även goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbets­förmåga. Du sätter kunden i fokus och kan sätta dig in i andra människors situationer på ett professionellt sätt. Vidare är du initiativrik men kan samtidigt följa de rutiner och instruktioner som finns på arbetsplatsen.

Är du intresserad av att arbeta som vikarie inom Vård och omsorg?

Kontakta Vakansen på telefon 08-580 291 84 för ansöknings­blankett och information.

Kontakt

Hör gärna av dig till oss på Vakansen vid frågor eller funderingar.

Telefon: 08-580 291 84
E-postadress: vakansen@jarfalla.se

Upp

På jarfalla.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?