Gå direkt till sidans innehåll

Vi söker drivna och engagerade pedagoger

Det är tack vare våra skickliga och engagerade pedagoger som Järfällas skolor förbättrat sina resultat, för fjärde året i rad. Nu växer vi, och behöver bli fler som brinner för kunskap, ledarskap och utveckling. Vill du vara med?

Järfälla ligger 2 mil nordväst om Stockholm och du tar dig hit med pendeln på mindre än 20 minuter. Våra 22 grundskolor och 55 förskolor finns på gångavstånd från kor, får, hästar, sjöar och naturreservat. Mitt i denna idyll växer också nya Barkarbystaden, vår yngsta kommundel som inom några år får 14 000 nya bostäder och egen tunnelbanestation.

Professions- och kompetensutveckling

Som förskollärare eller lärare hos oss får du stora möjligheter att utvecklas och växa. Du är vår viktigaste nyckel för att ge våra barn och elever utbildning av bästa kvalitet. Tillsammans bygger vi verksamheten utifrån vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet, och arbetar efter ledorden professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Vi erbjuder god lönesättning, laganda samt flera olika typer av professions- och kompetensutveckling.

I samarbete med Södertörns högskolor driver vi övningsskolor för lärarstudenter och ett centrum för professionsutveckling för lärarstudenter, forskare och lärare. Vi har också vår egen Medarbetarakademi som vänder sig till dig som vill ta ett större ansvar för din egen och verksamhetens utveckling. Vår ledarskapsakademi är i sin tur en chefsförberedande utbildning med fokus på att utveckla deltagarnas kompetens inom ledarskap.

Stigande resultat

Enligt Skolverkets rapport från 2018 stiger niornas skolresultat i Järfälla mer än i övriga landet, både när det gäller meritvärde och andel behöriga till gymnasiet. Även skolrankingen ”Öppna jämförelser, grundskola 2018” visar att eleverna i Järfälla presterar bättre än förväntat, i samtliga kategorier.

Hos oss finns många duktiga, erfarna och kompetenta lärare och förskollärare som brinner för lärande och utveckling. Vi vill bli fler, som utvecklas tillsammans med oss.

Läs mer om våra lediga tjänster här

Senast uppdaterad: 2019-01-21

Upp