Gå direkt till sidans innehåll

Du som studerar

Vi ser gärna ett nära samarbete med studenter som vill göra sin praktik eller skriva uppsats och examensarbete hos oss. Samarbete med studenter är dessutom viktigt för Järfälla för framtida rekrytering.

Verksamhetsförlagd utbildning (VFU)

Vill du göra din verksamhetsförlagda utbildning hos Järfälla kommun? Vi tar gärna emot studenter och ser VFU som en viktig del av vårt skolutvecklingsarbete. Det finns mycket goda möjligheter till en anställning efter en väl genomförd VFU i Järfälla, vi söker alltid efter engagerade och kompetenta medarbetare. Fram till 2025 bygger vi 36 nya förskolor och flera nya grundskolor.

Läs mer om VFU här

Examensarbete och uppsats

Vi utvecklas med hjälp av studenter som vill göra examensjobb hos oss. Du är alltid välkommen att ta kontakt och diskutera en idé eller en inriktning som du funderat på och som passar just dig och dina studier. Vänligen vänd dig till respektive förvaltning eller verksamhet för mer info. Du når samtliga verksamheter genom kommunens växel 08-580 285 00.

Vill du arbeta extra under studietiden?

I Järfälla har vi två bemanningsenheter som erbjuder extrajobb som timvikarie. Socialförvaltningen erbjuder extrajobb inom äldreomsorg och funktionsnedsättning och Barn- och ungdomsförvaltningen erbjuder extrajobb inom förskoleverksamhet, skolbarnomsorg samt kostverksamhet. Alla lediga timvikariejobb hittar du under Lediga jobb där även sommarjobb utannonseras.

Hitta lediga jobb

Senast uppdaterad: 2018-12-21

Upp