Beställ kopia av vaccin­ations­uppgifter

Här kan du beställa kopior av vaccinations­uppgifter.

Vaccinationsuppgifter finns i din barn- och elevhälso­journal. Elevhälso­journaler levereras i normalfallet till det kommunarkiv som är placerat i den kommun du gick ut skolan. I vissa fall kan dock elevhälso­journaler vara arkiverade i den kommun där du startade din skolgång. Journalen slutararkiveras 2 år efter (tänkt) avslutad skolgång.

Barnhälsovårds­journaler tillhör landstinget och levereras till respektive landstings­arkiv. Barnhälso­vårdsjournaler för barn födda före 1989 finns däremot på kommunarkiv. De är oftast samsorterade med elevhälso­journalen och arkiveras enligt samma princip.

Beställ fram kopia av vaccinations­uppgifter genom kontakta kommunarkivet.

Uppgifter kommunarkivet behöver för att handlägga en begäran om utfående av vaccinationsuppgifter:

  • Elevens namn
  • Personnummer
  • Skolans namn
  • År då eleven gick ut skolan

Kontakt

Kontakta kommunarkivet via telefon eller brev. Det är också möjligt att kontakta oss via e-post, men eftersom elevhälso­journaler kan innehålla känsliga uppgifter är det inget vi rekommenderar. Känsliga personuppgifter kan exempel­vis vara uppgifter om hälsa, etniskt ursprung, politiska åsikter, religion etcetera.

Telefon
Kontakt via kommunens Servicecenter, telefon 08‑580 285 00.

Post
Kommunarkivet
Järfälla kommun
177 80 JÄRFÄLLA

E-post
kommunarkivet@jarfalla.se
(tänk på att inte skicka känsliga personuppgifter via e-post)

Upp

På jarfalla.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?