Juridisk råd­givning

Genom Advokatjouren får du juridisk råd­givning av en advokat i cirka 15 minuter utan kostnad. I samtalet får du rådgivning om och hur du ska gå vidare med dina juridiska problem. Den juridiska råd­givningen sker hos servicecenter på Riddarplatsen 5, Jakobsberg.

Advokatfirman Yuksel Özkan AB erbjuder dig kostnadsfri juridisk rådgivning i huvud­sak inom ämnes­områdena familje­rätt och avtalsrätt.

Den juridiska rådgivningen innebär att du får en första genomgång av ditt problem med en advokat i cirka 15 minuter. Du får råd om vart du ska vända dig för att få fortsatt hjälp. Kanske bör du kontakta en advokat eller vända dig till kommunen eller någon myndighet. På denna korta tid kan du inte få fullständig rådgivning och inte heller upprätta hand­lingar, men du får tips om hur du kan gå vidare.

Rådgivning torsdagar jämna veckor

Välkommen på juridisk rådgivning på torsdagar jämna veckor, klockan 17–19, hos servicecenter på Riddar­platsen 5, Jakobsberg.

Sista tillfället för hösten är flyttat till onsdagen den 12 december 2018 (alltså ingen rådgivning 13 december). Rådgivningen återupptas som vanligt på torsdagar med start vecka 2, den 10 januari 2019.

Så får du en tid för rådgivning

  • Kölappar delas ut i besökslokalen från klockan 17 den dag rådgivningen äger rum.
  • Samtliga personer som tar tidslapp får vänta på sin tur i besöks­lokalen.
  • Om någon person inte är på plats när det är hens tur, så går turen vidare till nästa könummer.
  • Lappar delas ut till alla som vill ha juridisk rådgivning. Om advokaten inte skulle hinna med någon bokar hen in denna på sitt kontor vid ett annat tillfälle.

Kontakt

För ytterligare information om Advokatjouren och var du kan få juridisk rådgivning:

Sveriges Advokat­samfunds webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast uppdaterad: 2018-10-09

Upp

På jarfalla.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?