Järfälla­andan

Tillsammans bygger vi ett nätverk av goda krafter inom Järfälla med målet att skapa trivsel och trygghet. Järfällaandan ger företag, organi­sationer, fastighets­ägare med flera, tillgång till ett nät­verk som aktivt arbetar för ett trygg­are, renare och triv­sammare Järfälla.

Som ytterligare ett led i arbetet för en ökad trygghet i Järfälla startar kommunen Järfällaandan, ett koncept som bygger på engagemang från i första hand företagare och föreningar, men även privatpersoner. Med samarbete på lokal nivå ökar möjligheten till ett brotts­förebyggande kunskapsutbyte mellan de olika aktörerna vilket i sin tur ökar möjligheten till ett tryggare närområde.

Aktörerna i Järfällaandan bidrar till problembeskrivning, lösningsförslag och medverkar i genomförande av konkreta lösningar.

Konceptet finns på flera håll i landet, bland annat i Stockholms stad.

Bli medlem i Järfällaandan

Medlemskap i Järfällaandan är kostnadsfritt. Som privatperson kan du bli stödmedlem och visa att du stödjer det brottsföre­byggande arbetet.

PrivatpersonFöreträdare för en organisation/före­tag/förening
Senast uppdaterad: 2018-06-18

Upp

På jarfalla.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?