Innehåll

Autogiro

Autogiro är ett enkelt och bekvämt sätt att betala fakturor som är återkommande. Betalningen sker automatiskt från ditt konto sista betalningsdagen.

Du som har autogiro får en faktura med det belopp som kommer att dras från ditt föranmälda konto. På fakturan framgår det att betalningen sker med autogiro. Det enda du behöver göra är att granska fakturan och se till att det finns tillräckligt med pengar på kontot dagen före förfallodagen. Tjänsten medför inga extra kostnader.

För att teckna tjänsten kan du antingen gå via din internetbank eller posta in en blankett via nedan tjänst.

Barnomsorg, vård och omsorg samt VA & avfall

Järfälla kommun erbjuder autogiro via internetbanken för följande kommunala tjänster:

  • Barnomsorg (5346-5506)
  • Vård och omsorg, Matersättning, hemtjänst, trygghetslarm (5346-5506)
  • Vatten & Avfall (5222-8418)

Hyra för kommunens fastigheter

Autogiro för fakturor som avser hyra för kommunens fastigheter (gäller ej Järfällahus AB:s fastigheter och inte heller till exempel korttidsboende) ansöks endast via blankett.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp