Innehåll

Asyl i Järfälla

Är du asylsökande i Järfälla? Du som bor i Järfälla och är asylsökande samt 18 år eller äldre erbjuds ett 8 veckors kostnadsfritt utbildningsprogram.

Du får undervisning i svenska, information om arbetsmarknaden, stöd i att skriva CV och personligt brev samt individuell coachning. Välkommen till vårt specialprogram för dig!

Vill du anmäla dig eller veta mer? Kontakta integration@jarfalla.se

Kurserna genomförs måndag till onsdag klockan 9.00-12.00 i ABF Norra Stockholms läns lokaler vid Kvarnplan 6. Kurserna startar löpande under året.

Asyl i Järfälla är ett samarbete mellan Järfälla kommun och ABF Norra Stockholms Län. Projektet finansieras med hjälp av medel för tidiga insatser för asylsökande (TIA) från Länsstyrelsen i Stockholms län.

Aktiviteter för asylsökande

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp