Innehåll

Så kan du hjälpa med integrationsarbetet med integrationsarbetet

Alla kan vara med och bidra i integrationsarbetet. Tillsammans välkomnar vi våra nya medborgare in i det svenska samhället.

Du som individ - engagera dig och gör skillnad!

Vill du själv, eller kanske tillsammans med familj eller vänner, lära känna våra nya och blivande medborgare och hjälpa dem att komma in i samhället är detta mycket uppskattat. Du kan göra skillnad genom att fungera som Järfällakompis, eller engagera dig genom någon av de föreningar eller trossamfund som genomför särskilda aktiviteter och projekt.

Vill du bli vän med en nyanländ, anmäl ditt intresse för att bli Järfällakompis till integration@jarfalla.se.

Läs mer om att bli Järfällakompis här!

Här kan du läsa mer om föreningar/trossamfund Järfälla kommun samverkar med i integrationsfrågor - du kan engagera dig genom någon av dessa.

Du kan även se andra föreningar i kommunen genom Järfälla kommuns föreningsregister.

Du kan hjälpa genom att bli god man för ensamkommande flyktingbarn.

Frågor?

Undrar du över något? Välkommen att kontakta integration@jarfalla.se.

Information på Facebook

Genom att följa Facebooksidan Integration Järfälla kan du som är intresserad få regelbundna uppdateringar kring arbete med integration och mottagande i Järfälla kommun, samt om samverkansplattformen och aktuella aktiviteter.

Aktiviteter för nyanlända och asylsökande finns dessutom på Facebooksidan Ny i Järfälla. Tipsa gärna genom mail till integration@jarfalla.se om du känner till en aktivitet som borde vara med!

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp