Gå direkt till sidans innehåll

Närings­liv

Inom ramen för företagar­nätverket i Järfälla kommuns samverkans­plattform för integration är företag i Järfälla välkomna att delta aktivt med oss i arbetet.

Delta i integrations­arbetet!

Företag i Järfälla med omnejd har många anledningar att engagera sig i integrations­arbetet, både för att över tid få tillgång till ny kompetent arbetskraft, för att bidra till samhället i stort och för att skapa värde för er personal, exempelvis genom volontär­dagar tillsammans med nyanlända. Vi hjälper er gärna i processen.

Ta emot en ny­anländ på er arbetsplats!

Vi arbetar aktivt med sam­arbeten där nyanlända i samverkan med företag får göra arbetsplatsbesök. Här stöttar vi med en projektledare och mentorer från civilsamhället.

Välkommen att kontakta Sigridur Baldursdottir, koordinator för integration och segregation, på integration@jarfalla.se för mer information.

Kontakta oss gärna för en dialog!

Har ni frågor eller önskar diskutera samverkan är ni välkomna att kontakta Sigridur Baldursdottir på integration@jarfalla.se.

Information på Facebook

Genom att följa Facebook­sidan Integration Järfälla kan ni få regelbundna upp­dateringar kring arbete med integration och mottagande i Järfälla kommun, samt om samverkans­plattformen och aktuella aktiviteter.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp