Gå direkt till sidans innehåll

Närings­liv

Inom ramen för företagar­nätverket i Järfälla kommuns samverkans­plattform för integration är företag i Järfälla välkomna att delta aktivt med oss i arbetet.

Delta i integrations­arbetet!

Företag i Järfälla med omnejd har många anledningar att engagera sig i integrations­arbetet, både för att över tid få tillgång till ny kompetent arbetskraft, för att bidra till samhället i stort och för att skapa värde för er personal, exempelvis genom volontär­dagar tillsammans med nyanlända. Vi hjälper er gärna i processen.

Ta emot en ny­anländ på er arbetsplats!

Vi arbetar aktivt med sam­arbeten där nyanlända i samverkan med företag får göra arbetsplatsbesök. Här stöttar vi med en projektledare och mentorer från civilsamhället.

Välkommen att kontakta Sigridur Baldursdottir, koordinator för integration och segregation, på integration@jarfalla.se för mer information.

Kontakta oss gärna för en dialog!

Har ni frågor eller önskar diskutera samverkan är ni välkomna att kontakta Sigridur Baldursdottir på integration@jarfalla.se.

Information på Facebook

Genom att följa Facebook­sidan Integration Järfälla kan ni få regelbundna upp­dateringar kring arbete med integration och mottagande i Järfälla kommun, samt om samverkans­plattformen och aktuella aktiviteter.

Senast uppdaterad: 2018-11-09

Upp