Innehåll

Skyddsrum

Skyddsrum ska kunna ge skydd åt människor vid krig. Här hjälper vi dig att hitta information om var de finns, hur de fungerar och vem som ansvarar för dem.

Det är ägaren av fastigheten som både äger och ansvarar för att underhålla skyddsrummet. En fastighetsägare kan vara privat eller kommunal. Det kan också vara en bostadsrättsförening.

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, har sammanställt information om skyddsrum samt har en karta som hjälper dig att se vilket skyddsrum du har närmast.

Läs mer om skyddsrum hos MSB.

Här kan du se var närmsta skyddsrum finns.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp