Innehåll

Polis och brandkår

Här hittar du information och kontaktuppgifter till polisen och Brandkåren Attunda, ett kommunalförbund där Järfälla, Knivsta, Sigtuna, Sollentuna, Upplands-Bro och Upplands Väsby är medlemmar.

Brandkåren

Om det brinner: ring 112
Brandkåren Attunda: 08-594 696 00

www.brandkaren-attunda.se

Brandkåren Attunda är ett kommunalförbund där kommunerna Järfälla, Knivsta, Sigtuna, Sollentuna, Upplands-Bro och Upplands Väsby är medlemmar.

Politiskt styrs Brandkåren Attunda av en förbundsdirektion bestående av medlemmar från respektive kommun. Huvudkontoret för kommunalförbundet finns på Sollentuna brandstation där förbundschef och förbundets tjänstemannaledning finns.

Polisen

Vid akut larm: ring 112
Övriga frågor: ring 114 14

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp