Innehåll

Mötesplats Jakobsberg med trygghet i fokus

Mötesplats Jakobsberg bidrar till ökad närvaro av trygghetsaktörer på en plats som av många upplevs som otrygg.

Trygghetskontoret Mötesplats Jakobsberg ligger vid Postgången i centrala Jakobsberg och är en del av 77-punktsprogrammet för ökad trygghet och säkerhet i Järfälla. Bakgrunden är att Jakobsbergs centrum länge har upplevts som otryggt, delvis kopplat till den droghandel som polisen konstaterat finns här.

Mötesplats Jakobsberg ska vara en bas för kommunens trygghetsaktörer som ordningsvakter, trygghetsvärdar, fältassistenter och nattvandrare där de kan samlas och hålla informationsmöten innan de ska ut och jobba på kvällen. Lokalen ska även kunna rymma andra aktiviteter som temaveckor, olika sorters möten och öppna hus.

Läs hela 77-punktsprogrammet för ökar trygghet och säkerhet i Järfälla här

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp