Innehåll

Felanmälan

Om du hittar något som är trasigt, fel eller inte fungerar i kommunens offentliga miljöer kan du göra en felanmälan i någon av våra e-tjänster.

Felanmälan i offentlig miljö

Exempel på saker du kan i felanmäla-tjänsten är:

  • Nedskräpning och skadegörelse
  • Snöröjning och halka
  • Felparkering
  • Anmälan av övergivet fordon
  • Otrygg plats

Felanmälan på återvinningsstationer

Här kan du skicka in en felanmälan om brist på återvinningsstationerna i Järfälla kommun. Anmälan om att återvinningsstationen behöver tömmas kommer skickas till SÖRAB, kommunens avfallsbolag som upphandlat tömningen av återvinningsstationerna.

Anmälan om att återvinningsstationen behöver städas skickas till kommunens egen persoal för detta sköter kommunen i egen regi.

Tack för att du uppmärksammar oss på var det finns brister att åtgärda!

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp