Nycirkus öppen träning

Nycirkus öppen träning 10 år och uppåt

Denna grupp riktar sig till dig som fyllt 10 år och redan tränar i någon utav våra ordinarie cirkusgrupper. Det här är en möjlighet för dig att träna ännu en gång i veckan. Lektionen kallas ”öppen träning” vilket innebär att eleverna själva avgör vad de vill träna på under lektionen (självklart ska detta vara cirkus och inget annat).

Så fungerar lektionerna

Två pedagoger finns på plats för att ge eleverna den hjälp de behöver i sin träning. Vid varje lektionstillfälle hålls även en gemensam uppvärmning och avslutning. Elever som är sugna på att träna mer ska få chansen att göra det. Här finns möjlighet att jobba vidare på det eleven gjort på den ordinarielektionen. Eller att fördjupa sig i en specifik cirkusdisciplin. Eleven behöver ha en idé om vad den vill fokusera på och vara beredd att jobba självständigt.

När ni anmäler er skriv/välj "Nycirkus Öppen träning". Vi skickar erbjudande om plats till er.

Lärare

Erik Nyberg och Lain Velasco

Ålder

​10 år och uppåt

Lokal

Herrestaskolan, Karlslundsvägen 25, Barkarbystaden

Dag och tid

Lördagar 11.15-12.45

Pris

1000 kr/termin. För att gå i denna grupp ska du parallellt träna i någon utav våra ordinarie cirkusgrupper (1100 kr/termin).
För elever över 20 år eller folkbokförda i annan kommun gäller annan avgift.

Upp

På jarfalla.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?