På jarfalla.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Nycirkus­läger

Tränar du cirkus? Vill du träffa andra i samma ålder som tränar cirkus? Vill du lära dig en massa nya cirkuskonster?
I sommar har kultur­skolan i Järfälla återigen ett nycirkus­läger för alla cirkus­intresserade barn och unga i Sverige.

460x260

Nycirkus­läger 18:e augusti – 20:e augusti

Under tre dagar träffas cirkus­tränande barn och ungdomar från olika platser för att umgås och träna tillsammans. På dagarna tränar vi i Järfälla­gymnasternas träningssal på Andebodavägen 72 i Viksjö, Järfälla. Där finns det bland annat finns trampoliner, voltgolv och stora mjuka hoppgropar. På kvällarna tittar vi på filmer och umgås. Även övernattning sker bland de mjuka tjockmattorma i Järfälla­gymnasternas gymnastik­sal.

Lägret vänder sig till dig som tränar nycirkus

Lägret vänder sig till dig som är 10 år och uppåt som redan håller på med cirkus och vill ta chansen att träna och fördjupa dig ännu mer i cirkusen olika discipliner. Det blir tre dagar fullspäckade med träning och inspiration från andra cirkus­intresserade barn och ungdomar.

Fördjupa dina kunskaper och upptäck nya specialiteter

Det kommer att finnas flera olika lärare på plats under dessa dagar, alla med olika specialiteter såsom till exempel partrapets, lina, jonglering, parakrobatik med mera. Vi kommer även försöka få in lite av andra ämnen, som till exempel Capoeira, parkour, drama och dans. Detta beroende på vad ni markerar i anmälnings­blanketten.

Datum och tid

Start fredag den 18:e augusti kl 15.00

Slut söndag den 20:e augusti kl 17.30

Ålder

Från 10 år och uppåt.

Plats

Järfälla­gymnasternas träningssal på Andeboda­vägen 72 i Viksjö, Järfälla.

Pris

1500:- inklusive kost och logi

Kontakt nycirkusläger

Erik Nyberg tel 070-002 35 64 eller erik.nyberg@jarfalla.se

Anmälan

Sista anmälningsdag är den 20 maj.

Upp