På jarfalla.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Lokaler

Kontorslokaler i Barkarby.

Det finns flera olika vägar att gå för att hitta en ledig lokal. Här hittar du infor­mation om de vanlig­aste sätten.

Majoriteten av de lediga lokalerna, både till försäljning och uthyrning, finns på Objektvision, Lokalguiden, Lokalnytt och andra liknande webbplatser.

Länk till Objektvisionlänk till annan webbplats

Eller ring Objektvisions kund­tjänst för att få personlig hjälp med sökningen, telefon 08-677 64 65.

Länk till Lokalguidenlänk till annan webbplats

Länk till Lokalnyttlänk till annan webbplats

Övriga sätt att finna lediga lokaler är via mäklare, kon­takter med fastighets­ägare och fastighets­förvaltare, samt genom annonser i tidningar och annan media. Alla som söker en lokal rekommend­eras att besöka olika företags­områden och leta efter tomma lokaler - ofta sätts en skylt upp när en lokal är vakant. Om du har frågor om lokaler, inklusive kontorshotell i Järfälla kan du kontakta Järfälla Näringsliv AB.

Företag som letar lokaler för att driva förskola, skola eller omsorgsboende kan också finna lämpliga objekt på ovan nämnda sätt. Vid frågor om de kommunägda byggnads­beståndet kontakta fastig­hets­strateg Michael Yhr på telefon 08-580 285 13 eller e-post: michael.yhr@jarfalla.se.

I vissa fall kan det vara aktuellt att hyra ut det kommunägda byggnads­beståndet till privata företag inom olika branscher för kortare eller längre perioder. Kontakta fastighets­avdelningens lokaluthyrare via servicecenter på telefon 08-580 285 00.