På jarfalla.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Starta och driva företag

En representant för UF-företaget (Ung Företagsamhet) QWERTY.

När man funderar på att starta eget eller när man redan har startat eget företag uppkommer det ofta många frågor och funderingar. Ett stort antal statliga myn­digheter, stiftelser, organisationer, föreningar samt kommunen kan ge råd och information.

Nyföretagar­Centrum Järfälla Upplands-Bro

NyföretagarCentrum är en fristående stiftelse bestående av representanter för det lokala näringslivet samt Järfälla kommun och Upp­lands-Bro kommun. Här får blivande och nyblivna företagare konfidentiell och kostnadsfri rådgivning. NyföretagarCentrums mål är att öka nyföretagandet i kommunerna och bredda näringslivet. Nyföretagar­Centrum Järfälla Upplands-Bro är en del av en riks­omfattande organisation som består av cirka 100 Ny­företagar­Centrum i landet.

Länk till NyföretagarCentrumlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontaktuppgifter:

NyföretagarCentrum Järfälla Upplands-Bro
Riddarplatsen 36, 3 tr
177 30 Järfälla
Tel 08-621 17 20
E-post till NyföretagarCentrum

Järfälla kommun

För vissa verksamheter behövs tillstånd från kommunen. Se Tillstånd, regler och tillsyn för mer information. Kommunen kan även ge information om lokala nätverk, näringslivs­struktur, grundläggande statistik med mera.

Verksamt

Samlad information och tjänster från flera olika myndigheter för dig som driver eller vill starta företag.

Länk till Verksamtlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Almi företags­partner

Almi erbjuder låne­finansiering och affärs­utveckling som innehåller rådgivning, kontakt­förmedling och olika utvecklings­program.

Länk till Almilänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Skatteverket

Hos Skatteverket finns information för nya företagare om skattsedlar, bokföring, moms, företags­former med mera.

Länk till Skatteverketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

IFS Rådgivning

Insamlingsstiftelsen IFS rådgivningscentrum främjar invandrarföretagandet i Sverige och erbjuder kostnads­fri rådgivning för den som ska starta eget företag eller redan driver eget. IFS ingår i Almi:s verksamhet sedan år 2007 och drivs som ett eget affärsområde.

Länk till IFSlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster