På jarfalla.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Upp­handling

Järfälla kommun är en stor aktör på marknaden och handlar varje år varor och tjänster för ungefär en miljard. För att som leverantör kunna sälja till kommunen krävs att avtal har tecknats om det inte handlar om väldigt små inköp.

Vanligtvis tecknas avtal efter att en upphandling genomförts och samtliga upphandlingar i kommunen hanterats av upphandlingsenheten.

Information om Järfälla kommuns upphandlingar finner du här, men det går också bra att kontakta upphandlingsenheten. Mer information om hur du som leverantör lämnar anbud på kommunens upphandlingar hittar du på dessa sidor.

Lämna anbud

Att lämna anbud till offentlig sektor kan ibland upplevas komplicerat. Här finns därför några förtydliganden och tips till er som vill lämna anbud.

E-handel

Järfälla kommun har infört elektronisk handel och arbetet för att utveckla användningen av e-handel i kommunen sker kontinuerligt. Läs mer om e-handel här.