Lokaler

Kontorslokaler i Barkarby.

Hitta lokaler till ditt företag i Järfälla

I Järfälla finns ett stort utbud av lokaler för de flesta behov såsom kontor, lager/logistik och industri. Majoriteten av de lediga lokalerna, både till försäljning och uthyrning, finns på Objektvision, Lokalguiden, Lokalnytt och andra liknande webbplatser.

Länk till Objektvisionlänk till annan webbplats

Länk till Lokalguidenlänk till annan webbplats

Länk till Lokalnyttlänk till annan webbplats

Länk till YTAlänk till annan webbplats

Länk till Matchofficelänk till annan webbplats

Länk till Verksamhetslokalerlänk till annan webbplats

Länk till Lokalfinderlänk till annan webbplats

I Järfälla finns även ett antal kontorshotell med flexibla kontor för den som vill komma igång snabbt med sitt företag. Se länkar till några av dem här:

Barkarby kontorshotell: www.barkarbykontorshotell.selänk till annan webbplats

Jakobsbergs kontorshotell: www.jakobsbergskontorshotell.selänk till annan webbplats

Innovationsforum i Järfälla: www.ifj.selänk till annan webbplats

Även Järfällas kommunala bostadsbolag Järfällahus AB har kommersiella lokaler i sitt bestånd, se https://jarfallahus.se/Sok-ledigt/Lediga-lokaler/länk till annan webbplats

Övriga sätt att finna lediga lokaler är via mäklare och fastighetsbolag, samt genom annonser i tidningar och annan media. Ett bra sätt är även att besöka företags­områden och leta efter tomma lokaler - ofta sätts en skylt upp för vakanta lokaler. Om du har frågor om lokaler, inklusive kontorshotell i Järfälla kan du kontakta Järfälla Näringsliv AB.

I vissa fall kan det vara aktuellt att hyra ut det kommunägda byggnads­beståndet till privata företag inom olika branscher för kortare eller längre perioder. Kontakta fastighets­avdelningens lokaluthyrare via servicecenter på telefon 08-580 285 00.


Senast uppdaterad: 2017-09-25

Upp

På jarfalla.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Använd webbläsarens inställningar om du inte vill lagra kakor i din webbläsare. Vad är kakor?