Gå direkt till sidans innehåll

Lokaler

Hitta lokaler till ditt företag i Järfälla

I Järfälla finns ett stort utbud av lokaler för de flesta behov såsom kontor, lager/logistik och industri. Majoriteten av de lediga lokalerna, både till försäljning och uthyrning, finns på Objektvision, Lokalguiden, Lokalnytt och andra liknande webbplatser.

Länk till Objektvision

Länk till Lokalguiden

Länk till Lokalnytt

Länk till YTA

Länk till Matchoffice

Länk till Verksamhetslokaler

Länk till Lokalfinder

I Järfälla finns även ett antal kontorshotell med flexibla kontor för den som vill komma igång snabbt med sitt företag. Se länkar till några av dem här:

Barkarby kontorshotell: www.barkarbykontorshotell.se

Jakobsbergs kontorshotell: www.jakobsbergskontorshotell.se

Innovationsforum i Järfälla: www.ifj.se

Även Järfällas kommunala bostadsbolag Järfällahus AB har kommersiella lokaler i sitt bestånd, se https://jarfallahus.se/Sok-ledigt/Lediga-lokaler/

Övriga sätt att finna lediga lokaler är via mäklare och fastighetsbolag, samt genom annonser i tidningar och annan media. Ett bra sätt är även att besöka företags­områden och leta efter tomma lokaler - ofta sätts en skylt upp för vakanta lokaler. Om du har frågor om lokaler, inklusive kontorshotell i Järfälla kan du kontakta Järfälla Näringsliv AB.

I vissa fall kan det vara aktuellt att hyra ut det kommunägda byggnads­beståndet till privata företag inom olika branscher för kortare eller längre perioder. Kontakta fastighets­avdelningens lokaluthyrare via servicecenter på telefon 08-580 285 00.


Senast uppdaterad: 2017-09-25

Upp