Innehåll

Företagsfrukost 29 mars

Vad gör Barkarby Science, Nyföretagarcentrum, Företagarna och Järfälla Näringsliv? Hur jobbar vi med att förbättra företagsklimatet i kommunen? På vår företagsfrukost får du veta mer - missa inte den!

Barkarby Science driver utvecklingen av den smarta staden och utgör kopplingen mellan näringsliv, offentlig sektor, akademin och invånarna. Vi är en snabbfotad organisation som skapar värde genom att förenkla processer kring att testa innovationer i ett stort stadsutvecklingsprojekt.

Företagarna är Sveriges största företagarorganisation med 60 000 medlemmar.Som medlem i Företagarna får du du som företagare stöd, rådgivning, nätverk, utbildning och en hel del andra förmåner som bidrar och underlättar ditt företagande.

Nyföretagarcentrum Järfälla ger dig som funderar på att starta eget företag – eller redan har startat – kostnadsfri rådgivning. Vi har erfarna rådgivare som hjälper dig med din affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring eller vad du vill som rör ditt företagande.

Järfälla Näringsliv är Järfälla Kommuns näringslivsbolag och arbetar med näringslivsutveckling, nyetablering, nyföretagande och besöksnäring.

Alla 4 verksamheterna är knutna till varandra med ambitionen att skapa de absolut bästa förutsättningarna för att etablera sig i Järfälla.

Kom till vårt frukostmöte där vi berättar mer om vad som är på gång! Du får även veta mer om det påbörjade arbetet med översiktsplanen 2050. Anmäl dig senast 21 mars i formuläret nedan.

Medverkande:

  • Sophia Sundberg, Vd Barkarby Science AB
  • Johan Stenius, Vd/verksamhetsledare Nyföretagarcentrum Järfälla Upplands-Bro
  • Lena Pramer, Ordförande Företagarna Järfälla
  • Leif Nyrén, Vd/Näringslivschef Järfälla Näringsliv AB

Välkommen den 29 mars

Tid: Tisdag den 29 mars klockan 07.30 - 09.00

Plats: BAS Barkarby (samling i receptionen, plan 2) Parkering: Åk under nya Veddestabron och sväng därefter höger in på den tillfälliga parkeringen. Avgift betalas via Parkamo-app.

Frukostmingel: Kaffe och macka klockan 07.30 - 08.00. Delta digitalt om du inte kan vara på plats.

Du som deltar digitalt kommer att få en länk skickad till din e-post i god tid innan seminariet.

Anmäl dig till frukost 29 mars


Frågor?

Om du har frågor, kontakta leif.nyren.k@jarfalla.se

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp