Innehåll

Cykelvänligast - för cykelvänliga arbetsplatser

Är din arbetsplats cykelvänlig? Gå med i projektet Cykelvänligast för att skapa bättre förutsättningar för era medarbetare att cykla till och från jobbet.

En cykelvänlig arbetsplats gör det enkelt för medarbetarna att cykla till och från jobbet, och i tjänsten. Det kan vara genom att bland annat ha bra cykelställ, omklädningsrum med duschmöjlighet eller cykelverktyg och cykelpump.

Järfälla kommun är med i projektet Cykelvänligast som syftar till att uppmuntra och stötta arbetsplatser att underlätta för sina medarbetare att cykla till och från jobbet. Alla arbetsplatser i Sverige är välkomna att anmäla sig.

Genom att gå med i Cykelvänligast kan er arbetsplats få tips och hjälp att bli ännu mer cykelvänlig. Ni får också inspiration att ordna olika aktiviteter. Deltagandet är kostnadsfritt och ni bestämmer själv ambitionsnivå. Självklart kan ni även vara med och tävla, i tre olika klasser. Ta chansen att bli Cykelvänligast i Sverige, Årets nykomling eller få utmärkelse för Årets cykelidé.

Läs mer om Cykelvänligast och anmäl din arbetsplats

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp