Innehåll

Kommande aktiviteter för företagare

Här hittar du planerade aktiviteter som riktar sig till dig som företagare.

2024

  • 20 februari: UF-mässa i Jakobsbergs centrum, gallerian, klockan 10.00–15.00. Järfällas UF-företag ställer ut på årets UF-mässa och visar upp sina affärsidéer som tog form i början av september. Det blir också prisutdelning i olika kategorier.
  • 26 mars: Företagsfrukost i Jakobsberg klockan 07.30–09.00 i Huset på Höjden, Engelbrektsvägen 47. Agenda ej fastställd. Separat inbjudan kommer skickas ut.
  • 20 april: Företagargalan Guldlammet. Lördag den 20 april är det dags för den efterlängtade Företagargalan Guldlammet i Järfälla på Bas Barkarby. www.guldlammet.se
  • 27 april: Vårmarknad i Viksjö centrum klockan 11.00–15.00. Vårmarknaden arrangeras av fastighetsägaren Paliro och företagen i centrum. www.viksjocentrum.se
  • 16 maj: Företagsfrukost i Kallhäll klockan 07.30–09.00 i Folkets Hus. Agenda ej fastställd. Separat inbjudan kommer skickas ut.
  • juni: Sommarmingel där vi träffas för att summera halvåret som gått och blicka fram mot höstens aktiviteter! Det blir ett kortare program med fokus på mingel, trevligheter och matupplevelser. Separat inbjudan kommer skickas ut.

Vill du få nyhetsbrev och inbjud­ningar kring näringsliv och företagande?

Vi vill lyssna mer. Och förbättra dialogen med dig. Det kan och ska vi göra på flera sätt. Ett sätt är att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Tipsa gärna en kompis att också anmäla sig till vårt nyhetsbrev till företagare.

Anmäl dig till vårt företagsregister prenumerera på vårt nyhetsbrev

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp