Gå direkt till sidans innehåll

Dokumentmallar för miljödiplom

Här kan du som arbetar med Järfälla kommuns miljö­diplom ladda ner de senaste versionerna av våra mallar för dokument och rutiner.

Dokument­mallar

Nedanstående områden ska finnas beskrivna i dokumentationen i miljödiplomet enligt Svensk Miljöbas kravstandard. Järfälla kommun ställer utöver Svensk Miljöbas även krav på att verksamheten har en rutin för miljöanpassade inköp samt utvärderar sitt sociala ansvarstagande enligt Järfälla kommuns mall för miljöutredning.

Exempel på mallar finns nedan.

Rutiner

Enligt Svensk Miljöbas kravstandard ska verksamheten utifrån de betydande miljöaspekterna utvärdera behovet av rutiner och instruktioner.

Exempel på mallar finns nedan.

AvfallWord

Buller, vibrationer och luktWord

EnergiWord

IndikatortabellWord

KemikalierWord

Ledningens genomgångWord

MiljölagstiftningWord

Miljöorganisation och informationWord

TransporterWord

UtbildningWord

Verksamhetens miljö­påverkanWord

Övriga dokument

De allmänna hänsyns­reglernaPDF

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp