Innehåll

Tillväxtakademi för Järfällas företagare

Järfälla kommun erbjuder kompetensutveckling för lokala småföretagare i samarbete med Upplands-Bro kommun, Företagarna och Affärskompetens. Utbildningarna ger dig handfast hjälp kopplad till ditt företags vardag.

Tillväxtakademi för Järfällas företagare

En inventering av de lokala företagens behov av kompetensutveckling har gjort det möjligt att erbjuda ett brett kursutbud för 50 småföretagare i respektive kommun. Kurserna, som arrangeras av Affärskompetens Sverige är designade för att passa dig som småföretagare (0-49 anställda) i syfte att utveckla och stärka din verksamhet.

Utbildningsplatserna är en del av kommunens nya tillväxtakademi, som drar i gång under våren och pågår sen under hela 2022. Här ingår även inspirationsmöten, en anbudsskola i kommunens egen regi, samt träffar på temat stöd och finansiering, som efterfrågats av många.

Akademin ger dig:

  • Behovsanalys – vad är viktigast för din verksamhet just nu?
  • Tillgång till egna möten med företagscoach, tre till fem möten per företagsledare.
  • Fem kurser per företag inom områden som till exempel ledarskap, medarbetarskap, försäljning, ekonomi, marknadsföring och presentationsteknik. Kurserna genomförs live/digitalt via Zoom eller Teams eller genom E-learning.

Preliminärt kursutbud

Utbildningen drivs av Affärskompetens

Vad kostar det?

Projektet finansierat av ESF och priset är endast 1 995 kr exkl. moms per företag.
Är du medlem i Företagarna betalar du 1 495 kr exkl. moms.

Intresserad?

Anmäl dig direkt via länken nedan. Affärskompetens kontaktar dig för mer information.

Begränsat antal platser - säkra din plats redan nu!

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp