Järfällas gymnasieskolor går samman och heter fr.o.m. 1 juli Järfälla gymnasium

NT-gymnasiets elever kommer fortfarande att gå kvar på sina program, i samma lokaler och med samma lärare som tidigare.

Syftet med sammanslagningen är att få en enhetlig och attraktiv gymnasieskola med en gemensam ledning och administration. Den nya webbsidan är under uppbyggnad och nås via www.jarfalla.se/jarfallagymnasiumöppnas i nytt fönster

På webbsidan kommer du att hitta all nödvändig information.

NT-Gymnasiet är en skola med kvalificerad utbildning. Vi har erfarna lärare, nyrenoverade lokaler och välutrustade institutioner. Våra utbildningar vänder sig till dig som är intresserad av naturvetenskap och teknik.

Utbudet på individuella valet är stort eftersom vi samarbetar med Mälargymnasiet om flera kurser. Skolan erbjuder också många kurser i matematik, språk, idrott och inom datasektorn. Du kan läsa upp till Matematik 5, och vi erbjuder spanska, franska, tyska och italienska som moderna språk.

Vi samarbetar med Stockholms Universitet och med företagen i Järfälla vilket ger utbildningen en extra dimension. 

Elever som gått ut från skolan tycker att de fått en bra grund för fortsatta studier på högskolan eller universitet. Sammanhållen klass alla tre åren skapar nätverk för livet och arbetsmoralen i klasserna är hög. Vi är en liten skola med enkel organisation och korta beslutsvägar. Elevrådet har en central roll på skolan och arbetar aktivt med elevdemokrati. Tillsammans har vi skapat traditioner på skolan som vi värnar om.

Kontakta oss

NT-Gymnasiet

Mälarvägen 2

177 42 Järfälla

Kontakta oss | Frågor & svar