2016-12-30

Förskolan Barken öppnar i Barkarby

Den 1 mars öppnar Barken förskola i Järfälla. Förskolan ligger i Barkarbystaden och kommer under våren kunna ta emot 46 barn. Du kan nu ställa ditt barn i kö till förskolan.

Förskolan kommer att finnas på Mustanggatan på bottenplan i ett nybyggt bostadshus i Barkarbystaden (nya gröna huset mitt emot gymmet i Clas Ohlsson-huset) med innergård för lek och nära till parker och skog. Barken öppnar i vår tre av sina sex avdelningar för att kunna ta emot 46 barn.

Söka plats/ställa ditt barn i kö

Du ställer ditt barn i kö/ansöker om plats via en e-tjänst eller en blankett på kommunens webbplats.öppnas i nytt fönster

Observera att det är det datum som ansökan kommer in till kommunen som gäller som ansökningsdatum. Ansöker du via blankett kan du skicka in den några dagar tidigare. Barn som har samma ködatum ställs i kö utifrån ålder, där det äldsta barnet har förtur.

Om du redan står i kö till andra förskolor och vill ändra alternativ så gör du det via e-tjänsten. Du kan ha max tre alternativ. Om du redan har tre alternativ behöver du byta ut ett av dem.

Järfälla kommuns ordinarie turordningsregler gäller, vilket innebär att anmälningsdatum blir ködatum. Du kan läsa mer om de regler som gäller för förskolan häröppnas i nytt fönster.

Kontakta oss

Servicecenter

Vi svarar på dina frågor

Måndag–torsdag kl 8–16.45
Fredag kl 8–15

Kontakta oss | Frågor & svar