Minister besöker Växtplats Järfälla­ 22 september

Näringslivsmässan Växtplats Järfälla 22-23 september inleds med ett besök av närings- och inno­vations­minister Mikael Damberg. Mikael kommer bland annat att berätta för Järfällas företagare om vad regeringens höstbudget inne­håller för satsningar på näringslivet.

Ministerbesöket handlar om hur vi ska få ett företag­sammare Sverige och Järfälla, och Mikael Damberg kommer att diskutera detta med Claes Thunblad, kommunstyrelsens ordförande i Järfälla, Maria Rankka, VD för Stockholms handelskammare, och Lars Jagrén från Svenskt näringsliv.

Efter frukostseminariet fortsätter Växtplats Järfälla med seminarier med bland annat Ola Serneke, VD för Serneke, Per Geijer, säkerhetschef på Svensk handel, Bengt Baron, OS-guldmedaljör och företags­ledare, och Rikard Lundborg, medgrundare av Mackmyra Whisky. Konferencier under dagen är Peter Wallin, f.d. general manager för Tre Kronor.

- Järfälla är en plats där det händer otroligt mycket, säger Claes Thunblad. Det är ett perfekt tillfälle att synliggöra allt som händer här och de människor som får det att hända.

Om Växtplats Järfälla

Växtplats Järfälla är närings­livets egen mässa i Järfälla. Fredag 22 september är fokus på business-to-business, medan lördag 23 september är en dag för hela familjen med Dogge Doggelito, barnlopp, kampsports­uppvisning, trampolinpark, ansiktsmålning, polis och brandkår. Ett 50-tal utställare finns på plats i Jakobsbergs sporthall, som är öppen för alla.

Mer information

Fredrik Persson, näringslivschef, fredrik.persson@jarfalla.se, 08-580 285 99

Claes Thunblad, kommunstyrelsens ordförande, claes.thunblad@jarfalla.se, 070-002 33 98

Upp

På jarfalla.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?