Peter fick Trygghetspriset 2017

Trygghetspriset 2017, som syftar till att uppmuntra goda insatser inom trygghetsarbetet i Järfälla, går till Peter Wallgren. Priset delades ut vid en ceremoni på kommunfullmäktige den 16 oktober.

Peter Wallgren

Peter Wallgren tilldelas Järfällas Trygghetspris 2017

Trygghetspriset i Järfälla syftar till att uppmuntra goda insatser inom civilsamhället och bland enskilda genom att lyfta fram insatser som bidrar till en ökad trygghet samt att öka delaktigheten i trygghetsarbetet i kommunen.

Trygghetspriset 2017 går till Peter Wallgren. Juryns motivering:

Genom sitt stora engagemang har Peter Wallgren fått människor att bidra till att Järfälla ska upplevas som en säker och trygg plats att bo och vistas på. Han är en eldsjäl som inspirerar fler att arbeta ideellt och ta ansvar i det trygghetsskapande arbetet. Ett sådant arbete och engagemang är viktigt för Järfälla kommun.

Peter Wallgren är bland annat ansvarig för Frivilliga Resursgruppen (FRG) i Järfälla.

Här kan du läsa mer om Trygghetspriset i Järfälla.

Gruppen Promenadgrupp för ett tryggare område i Kallhäll/Stäket

Hedersomnämnande

Gruppen Promenadgrupp för ett tryggare område i Kallhäll/Stäket fick ett hedersomnämnande för sina goda insatser i Kallhäll/Stäket.

Upp

På jarfalla.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?