Innehåll

Bli en av våra vintercyklister

Är du intresserad av att testa på vintercykling? Nu har du chansen. Vi fixar dubbdäcken till din cykel och hjälper dig att komma igång!

Nu söker vi 50 Järfällabor som vill ta sig fram med cykel under vintern. Att vintercykla är såklart hälsosamt och bra för miljön. Syftet med projektet är dessutom att på bästa möjliga sätt underhålla och utveckla Järfällas cykelvägar.

I år får ett antal vintercyklister dessutom möjligheten att testa på att kombinationsresa med cykel och kollektivtrafik. Du får då ett SL-månadskort och om du önskar kan du kostnadsfritt parkera din cykel i ett cykelgarage eller en cykelbox.

Läs mer och anmäl dig här!

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp