Gå direkt till sidans innehåll

Bli volontär för seniorer 65 plus!

Nu rekryterar vi fler volontärer! Tycker du om att samtala, promenera, spela schack eller läsa högt? Eller har du något annat intresse som du vill dela? Skicka in din ansökan!

Kommunens volontärsamordnare hjälper till att matcha dig till ett uppdrag som passar. Några gånger per termin får du även möjlighet att träffa andra volontärer för att utbyta erfarenheter.

Du behöver vara 18 år för att vara volontär och vi efterfrågar även utdrag från polisregister. Efter att du har skickat in din ansökan så kontaktar volontärsamordnaren dig för ett inledande samtal.

 

Har du frågor?

Hör av dig till volontärsamordnare Maria Johansson:

Telefon 08-580 280 15

E-post maria.johansson@jarfalla.se

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp