Innehåll

Två killar spelar gitarr

Boka vårens kurser i kulturskolan

Onsdag 14 december klockan 9.00 släpper vi vårens kurser i Järfälla kulturskola. Hos kulturskolan hittar du musik, sång, dans, drama, bild och form, show, nycirkus samt film och media. 

Järfälla kulturskola riktar sig till alla barn och ung­domar bosatta i Järfälla. Kulturskolan erbjuder pedagogisk verksamhet och undervisning för barn och unga upp till 21 år på deras fritid, med både bredd och fördjupning i olika former. Kultur­skolan har under­visning i flera av kommunens skolor, Bas Barkarby, Huset på höjden och på Mälarvägen 2 i Jakobsberg.

Kulturskolan har kurser i följande ämnesområden

  • Bild och form
  • Dans
  • Film och media
  • Musik (olika musikinstrument och sång)
  • Nycirkus
  • Teater/Drama

Här kan du läsa mer om Järfälla kulturskola

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp