Innehåll

Boka vårens kurser i kulturskolan

Från och med onsdag 15 december kan du anmäla ditt barn till vårens kurser i Järfälla kulturskola. Här hittar du kurser i musik, sång, dans, drama, bild och form, show, nycirkus samt film och media. Kulturskolan har kurser för barn och unga upp till 21 år.

Järfälla kulturskola riktar sig till alla barn och ung­domar bosatta i Järfälla. De flesta kurserna är terminskurser. Här finns även kortare kurser och lovkurser. Kulturskolan erbjuder pedagogisk verksamhet och undervisning för barn och unga på fritiden.

Om kulturskolans kurser

  • Musik (till exempel fiol, trumpet, piano, gitarr, dragspel, rockgrupp och orkester)
  • Sång
  • Dans (till exempel streetdance, knattedans och showjazz)
  • Drama (till exempel drama/teater och dramalek)
  • Bild och form
  • Show (dans och sång)
  • Nycirkus (till exempel nycirkus knatte/grund och fortsättning samt familjecirkus)
  • Film och media (till exempel skapa film och skapa animerad film)

Här hittar du kulturskolan

Järfälla kulturskola har undervisning på Mälarvägen 2 i Jakobsberg, i samma byggnad som Järfälla gymnasium. Kulturskolan finns även i anpassade lokaler i skolor i olika kommundelar i Järfälla. Våren 2022 finns Järfälla kulturskola dessutom i Bas Barkarby, Veddestabron 10.

Anmälan till kurs

Kulturskolan har ett anmälningssystem som heter StudyAlong. Här är det lätt att se vilka kurser det finns platser kvar i och enkelt att anmäla sig.

Vill du veta mer om Järfälla kulturskola och även se vårt anmälningssystem:

Se Järfälla kulturskolas hemsida

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp