Gå direkt till sidans innehåll

Bygglov på walk & talk 9 september – anmäl dig här!

Den 9 september är det nytt Walk & talk vid Görvälns slott. Kom och promenadprata med bygglovschefen och näringslivschefen.

Vi vill gärna träffa dig på en enklare frukost och morgonpromenad torsdag den 9 september vid Görvälns slott. Vi startar 7.30 med kaffe/te och macka. 8.00 tar vi oss en promenad. Det finns plats för cirka 15 företagare och det är först till kvarn som gäller.

Vad är du nyfiken på?

Är det något du vill veta av oss? Eller något konkret som du tycker att vi kan göra bättre kring bygglov eller något annat på kommunen som du har erfarenhet av? Ta med frågor, så ska vi göra vårt bästa för att svara på dem.

Vi pratar gärna med dig och berättar om hur vi arbetar på bygglov och vad våra ambitioner är med tillgänglighet, service, bemötande, handläggningstider, ärendehanteringen, kontaktpersoner och rättssäkerhet.

Upplägg

7.30 - samling för kaffe/te och macka i slottsträdgården (akademisk kvart + mingel)

8.00 - walk & talk en timme

9.00 - vi avslutar och säger hej!

Anmälan

Anmälan skickas till leif.nyren.k@jarfalla.se – skriv ditt namn, bolagets och se gärna till att ett telefonnummer finns med. Först till kvarn, med max antal 15 personer, den här gången.

Välkommen!

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp