Gå direkt till sidans innehåll

Då hämtar vi din julgran

Hoppas att du njuter av din julgran! Här hittar du information om vad som gäller när de ska samlas in.

Villa, radhus, småhus eller samfällighet: Ni får som vanligt din julgran hämtad av kommunen. Lägg ut granen där dina sopor normalt hämtas eller på gemensam uppsamlingsplats om ni har det. Tänk särskilt på att granen ska vara väl synlig. I excelfilen nedan ser du din specifika hämtningsdag. Tänk även på att granen inte får vara fastfryst på hämtningsdagen.

Se din specifika hämtningsdag Pdf, 126.8 kB.

Flerbostadshus och föreningar: Ni kan mot avgift beställa hämtning av julgranar den 25 eller 26 januari. Beställ tjänsten genom att kontakta servicecenter senast den 21 januari. Hämtning sker under vecka 5 (måndag och tisdag).

Boende i flerbostadshus i Barkarbystaden: Den 14 januari och den 19 januari samlar vi in granar på stora torget. Mellan klockan 18.00-20.00 vid båda datumen står entreprenören och tar emot era granar vid sopbilen. OBS! Inga granar får läggas på torget innan utan ska ges till entreprenören direkt på plats.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp