Gå direkt till sidans innehåll

2020-11-17

Digitalt öppet hus på Järfälla gymnasium

Den 26 november kl 17.00-19.00 kan du träffa elever och lärare från de olika programmen online och få veta allt om hur det är att studera på Järfälla gymnasium.

Här finns ett brett utbud av olika program, både högskoleförberedande och yrkesprogram. Nyheter till läsåret 21/22 är yrkesprogrammen Barn- och fritid och Handel- och administration.

– På Järfälla gymnasium erbjuder vi en hög kvalitet på utbildning och lärare, i fräscha och nyrenoverade lokaler, vilket är trevligt att kunna visa upp! Jag är glad att vi nu ytterligare breddar utbudet med två utbildningar som har varit efterfrågade under de senaste åren, säger Richard Lindforss (M), kompetensnämndens ordförande.

Nytt gymnasium 2022

Till vårterminen 2022 flyttar de högskoleförberedande programmen till helt nybyggda lokaler i Bas Barkarby. Här finns närhet till kommunikationer, näringsliv, kultur och idrott – en fantastisk miljö för ett gymnasium!

Gymnasiets rektor Mariella Augustsson berättar mer om det nya gymnasiet på öppet hus.


Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp