Innehåll

Digital uppesittarkväll för dig som ska söka gymnasium

Den 15 februari kl 19.00-21.00 arrangerar Järfälla gymnasium en digital träff med rektor och studie- och yrkesvägledare. Här får du svar på alla dina frågor om gymnasievalet.

Du som ska söka till gymnasiet till läsåret 21/22 behöver skicka in din ansökan senast på måndag den 15 februari. Du som har frågor om eller behöver hjälp med din gymnasieansökan kan under kvällen chatta med kommunens studie- och yrkesvägledare och få svar på alla dina frågor.

Kl 19.00 och kl 20.00 berättar rektor Mariella Augustsson om skolans program, nästa års programnyheter och om flytten till Bas Barkarby.

Syvarna kan du chatta med under hela uppesittarkvällen.

Länken till webbinariet hittar du här:

Klicka här för att delta i uppesittarkvällen

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp