Innehåll

Digital uppesittarkväll inför gymnasievalet

Du som elev och vårdnadshavare i åk 9 välkomnas till en digital uppesittarkväll. Här kan du ställa frågor och få mer information om gymnasievalet.

Den 1 februari kl 18.00 - 20.00 (drop-in) arrangerar kommunens studie- och yrkesvägledare i grundskolan en uppesittarkväll för dig som ska söka gymnasium. Här får du svar på alla dina frågor gällande gymnasievalet.

Du som ska söka till gymnasiet läsåret 22/23 behöver skicka in din ansökan senast tisdagen den 15 februari. Har du frågor eller behöver hjälp med din gymnasieansökan finns studie- och yrkesvägledare tillgängliga i chatten under hela uppesittarkvällen.

Information om gymnasiet ges kl.18.00, 18.30, 19.00 och 19.30. Varmt välkommen!

Länken till webbinariet hittar du här:

Ordförandeklubban i Järfällasalen

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp