Innehåll

Drop-in med digitala hemguiden för dig 65+

Ta chansen att lära dig mer om din smarta telefon eller surfplatta. Vid tre tillfällen i december finns vår digitala hemguide på Mötesplats Jakobsberg för att svara på dina frågor.

Under tre torsdagar i december kommer Oscar Berander, Järfällas digitala hemguide, att befinna sig på Mötesplats Jakobsberg mellan 12 och 15 för drop-in där du kan få hjälp med din telefon, eller bara lära dig mer om teknik i hemmet. Kanske vill du skaffa en e-postadress, eller lära dig att surfa på internet? Det bjuds på juligt fika. 

Datum:

  • 2/12 kl. 12-15
  • 9/12 kl. 12-15
  • 16/12 kl.12-15

Läs mer om tjänsten digital hemguide här


Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp