Innehåll

Du som förälder är viktig!

Har du en tonåring hemma? Vi vill påminna om att det är viktigt att sätta gränser när det gäller alkohol.

Du som är vuxen bör visa intresse inför tonåringens planer och uppmuntra din tonåring att våga berätta om det sker något oförutsett.

Ja, jag vill få fler tips

Föräldramottagningen

På föräldramottagningen får du råd och stöd kring att vara förälder. Du kan komma enskilt och prata med oss. Har du barn som är 6 år och uppåt så kan hela familjen följa med. Det är kostnadsfritt.

Ja, jag vill kontakta föräldramottagningen.

Ungdomsteamet MiniMaria

Om du har funderingar eller problem som rör alkohol, droger och/eller spel om pengar kan du få hjälp hos oss. Vi finns till för ungdomar mellan 13 och 20 år och deras anhöriga.

Ja, jag vill kontakta MiniMaria

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp