Gå direkt till sidans innehåll

E-tjänst för skolbyte öppen till och med den 30 maj

Om du inte är nöjd med ditt skolval kan du ansöka om skolbyte. Den första skolbytesperioden börjar den 24 maj till och med den 30 maj.

Om du har en skolplats i Järfälla och vill byta till en kommunal skola kan du ansöka om skolbyte. Det kan du göra under skolbytesperioderna som äger rum vid flertal tillfällen under året. Den första skolbytesperioden är den 24 maj till och med den 30 maj. Alla skolbyten sker i mån av plats. I samband med ansökan om skolbyte kan du anmäla behov av fritidshem eller fritidsklubb.

Här kommer du att hitta e-tjänsten för skolbyte


Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp