Gå direkt till sidans innehåll

Fira en trygg och smittfri jul i Järfälla

Årets jul blir speciell på många sätt. Här kommer information om hur och när du kan kontakta oss under helgerna.

Öppettider

Vill du komma i kontakt med oss över jul? Du kan ringa eller mejla servicecenter. Notera begränsade öppettider vissa dagar.

Se servicecenters öppettider under julhelgen

Fira en trygg och smittfri jul

Trygghetnumret

Välkommen att ringa Järfällas trygghetsnummer om du upplever en otrygg situation. Du når larmcentralen på telefonnummer 010-210 94 44. Numret är öppet samma tider som kommunens väktare rör sig i Järfälla, alltså söndagar till torsdagar klockan 16–00 samt fredagar till lördagar klockan 16–02.

Nya skärpta nationella råd

Från och med den 14 december gäller skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19. Alla i samhället har en skyldighet att vidta åtgärder för att förhindra smittspridning. Det gäller också vid firande av högtider.

Läs de nya skärpta nationella råden på krisinformation.se

Håll kontakten med videosamtal

Kan du inte träffa släktingar som vanligt under helgerna? Nu erbjuder vi alla som är 65 år eller äldre att komma igång med videosamtal. Ring Servicecenter på 08-580 285 00 för att höra mer.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp