Innehåll

Håll kontakten med videosamtal

Kan du inte träffa släktingar som vanligt under helgerna? Nu erbjuder vi alla som är 65 år eller äldre att komma igång med videosamtal.

Denna julhelg har vi inte alla samma möjligheter att träffa nära och kära. Någon föreslår kanske att ni ska prata via videosamtal istället, men det är inte alltid lätt att hänga med bland alla skype, zoom, teams och facetime. Nu hjälper vi dig som är 65 år och äldre att komma igång med videosamtal.
Ring Servicecenter på 08-580 285 00, måndag - fredag (ej röda dagar) 10.00-16.00 för att boka tid. Gäller fram till och med den 30 december.

Se Servicecenters telefontider här

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp