Innehåll

Här är årets vinnare i "Unga företagare i Järfälla” 2021.

Den 11 februari 2021 samlades jury och tävlande i en digital mässa. UF-företagen Earth Bags och Grow Equal är årets stora vinnare.

Årets affärsplan 2021 - Hemved UF

Motivering:
"Företaget som tilldelas årets affärsplan har en väl genomarbetad plan med tilltalade layout och logotyp, där marknadsundersökning och plan för genomförande är konkret och realistisk. Företaget har även kartlagt sina konkurrenter på ett bra sätt och redogjort för prissättning, profilering och grafisk identitet. Affärsplanen inleds med en tydlig målsättning och mynnar ut i en klar framtidsvision att efter avslutad utbildning starta aktiebolag. Som Årets Småföretagbank 2020 ser vi fram emot blir er affärspartner på er entreprenörsresa."

/Handelsbanken Jakobsberg

Årets produkt 2021 – Earth Bags UF

Motivering:
"Vi på SEB tänker på helhet och engagemang, det vill säga från ax till limpa. Allt från tillverkning, design, hållbarhet och minst sagt personliga prestationer. Vi anser att detta team verkligen har utstrålat dessa egenskaper. Därför går priset för årets bästa produkt till Earth Bags UF. Stort grattis!"

/SEB Jakobsberg

Årets hållbarhetspris 2021 – Earth Bags UF

Motivering:
"Genom denna produkt bidrar företaget till ett minskat sopberg och en ökad medvetenhet kring återanvändning av resurser. Företaget tar återbruk till modevärlden på ett normbrytande sätt och visar på kreativitet och nytänkande kring modernt hantverk. De har även skapat lokalt samarbete och engagemang kring återvinning av materialet."

/Järfälla kommun – Miljö

Årets säljare 2021

Gymnasiet: Lovisa Länder och Lihiem Aradom - Grow Equal UF

"Med stort engagemang för ett svårt ämne lyckas pristagarna göra det enkelt att förstå ett utsatt problem. Genom den digitala distributionen skapar man förutsättningar att nå ut till sina kunder på ett miljömässigt sätt."

Gymnasiesärskolan: Maria Skrobic och Shilan Hassanejad
"En mycket engagerande presentation i ett angeläget ämne – ”God mat istället för godis” – presenterat på ett perfekt sätt med Dockteater för rätta målgruppen förskolebarn."

/Järfälla Kvarnen Rotary samt Järfälla Rotaryklubb

Årets Entreprenörskapspris 2021 – Grow Equal UF

Motivering: "Årets entreprenörskapspris kommer att tilldelas ett UF-företag som har visat initiativförmåga, som har en målsättning och har stor kreativ förmåga. Att ta tag i livets stora frågor är inte lätt, att ta tag i frågor som är avgörande för oss människor är inte heller lätt, att ta tag i livets stora och avgörande frågor och förklara dem för barn, är kanske det svåraste man kan göra, MEN också det viktigaste vi som vuxna kan göra.

Entreprenörerna som vi vill uppmärksamma, vill ta dessa frågor på största allvar. Årets Entreprenörskapspris går till – Grow Equal UF! Stort grattis från oss!"

/Företagarna i Järfälla samt Nyföretagarcentrum

Årets HBTQI 2021 – Grow Equal UF

Motivering: "Företaget arbetar aktivt med att bidra till ökad inkludering om HBTQI, normer samt konsekvenser av normer för hälsa och livsvillkor för HBTQI -personer. Företagets verksamhet arbetar för en öppen och inkluderande arbetsmiljö, samt ett välkomnande bemötande av besökare, utifrån ett HBTQI -perspektiv. Företagets fokus på värdegrund, alla människors lika värde samt inkludering har varit avgörande för utmärkelsen. Årets HBTQI-pris går till Grow Equal UF! Grattis!"

/Järfälla gymnasium

Årets Hantverkare 2021 – Kopparljusstake UF

Motivering: UF företaget arbetar med svåra sammansvetsade produkter, vilket kräver yrkeskunskap och en tumme som inte sitter mitt i handen. Eleverna visar via sin prototyp att hantverket inte är lätt. Därför går priset som årets hantverkare till Kopparljusstakar UF!

/Fisk & Skaldjursbilen AB

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp