Innehåll

Invigning av nytt bibliotek och ny konsthall 23 april

Välkommen nu på lördag klockan 11–16 till Bas Barkarby. Då öppnar det nya biblioteket och den nya konsthallen i kommunen. En dag med massor av roliga aktiviteter för både stora och små. Adressen är Bällstaågatan 18 i Barkarbystaden.

Den här dagen firar vi med programpunkter för alla åldrar. Besök konsthallens fotoutställning med bilder från Järfälla 19591979, se dans- och dockteaterföreställningen Snö och fiska i bokfiskdammen. Lyssna på samtal med författaren Ia Genberg som berättar om sin senaste kritikerrosade bok. Kulturskolans elever underhåller med musik. Kultur-, demokrati- och fritidsnämndens ordförande inviger verksamheterna och klipper band. Alla aktiviteter är kostnadsfria.

Om Bas Barkarby

Huset Bas Barkarby är en mötesplats för människor i olika åldrar och med olika intressen. Ett hus där gymnasieskola, kultur, idrott och hälsa tar plats tillsammans med kontor, restaurang och service. Verksamheterna i Bas Barkarby öppnar stegvis under våren 2022. Lördagen den 23 april öppnar bibliotek, konsthall och blackbox (scenen).

Bas Barkarby-huset med ballonger

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp